Sofular Musa Ünal Ortaokulu

Telefon : 0312 881 7688
WEB https://sofularmusaunalortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Sofular Köyü BALA/ANKARA
VİZYON : Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
MİSYON : Biz, Sofular Musa Ünal İlk ve Orta Okulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
BAŞARILAR : 2012- 2013 Eğitim Öğretim Yılında 8. Sınıfı Bitiren 18 Öğrencimizden 12 si Anadolu Öğretmen Lisesi,Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu lisesi ve Anadolu İmam hatip lisesi gibi liselere yerleşmiştir. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında 8. Sınıfı Bitiren 3 öğrencimiz Fen lisesi ve Proje okullarına yerleşmiştir.

Isınma : Kömür kalorifer
Servis : Taşımalı Eğitim Merkezi
Ulaşım : Okulumuza Ankara Gölbaşı´ndan özel servisle ulaşım sağlanmaktadır. İletişim için 5065959007
Yerleşim Yeri : Sofular Köyü-Bala-ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 90 Km İlçe Merkezine 33 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :